top of page

"The Nineties" zijn helemaal terug met de Terror-Monkeys!Een act met een sterk groepsgevoel? Dat bracht ons bij de Terror-Monkeys! Deze gekke bende bestaat uit gabbers en raveteven die de jaren 90 weer helemaal tot leven brengen.


Met deze overtuigende hardcore-liefhebbers zijn in de afgelopen periode de meest uiteenlopende locaties gepasseerd, maar telkens met een andere benadering.


De jeneverfeesten lagen grotendeels aan de basis. Met een Silent Disco-hoofdtelefoon in de hand gingen de Terror-Monkeys op zoek naar passanten die te vinden waren voor een … hakbattle!Op een personeelsfeest werd een ruimte vrijgehouden, voorzien van 150 Silent Disco-hoofdtelefoons. De Terror-Monkeys verwelkomden het personeel met een flyer en maakten iedereen warm voor de raveparty. Het resultaat was een losgeslagen bende collega's die op de bekende opzwepende gabbermuziek, in combinatie met enkele interactieve opdrachten, de voeten onder hun lijf sprongen. Na een dj-set van 45 minuten door de Terror-Monkeys was iedereen enthousiast om de rest van hun feest verder te zetten.Korte tijd later trokken de Terror-Monkeys naar een volgende opdracht. De plaats delict: de toiletten van een feestlocatie. De discoverlichting en speakers zorgden voor een ware "Hi Ibiza’ beleving op het toilet, waar de noodzakelijke behoefte vaak bijzaak werd.
Na enkele donkere wintermaanden scheppen de zomermaanden weer veel nieuwe mogelijkheden voor de Terror-Monkeys. Denk maar aan:

  • een festival, waar een 45 minuten Rave set met de meest iconische gabber-deuntjes op het publiek losgelaten wordt.

  • een aparte ruimte of locatie waar met behulp van Silent Disco een interactieve show gegeven kan worden op meer dan 180 beats per minute. Zowel indoor als outdoor.

  • Een toilet terroriseren waar de gasten nog lang over zullen napraten, als dat al mogelijk is na een feestje waar iedereen de hakken onder zijn/haar hakken spring.

Nu blijft de vraag: wie durft deze bende ravers in huis te halen? Ik ben er zeker van dat je er een ongelooflijk warm (lees: zweterig) gevoel aan zal overhouden!


Meer info?49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page