top of page

 ALTERNATIEVE    HUWELIJKSCEREMONIE 

DE VLIEGENDE PASTOORS

Soms zegt een traditioneel huwelijk u niets of heeft u een andere reden om te kiezen voor een alternatieve wijze om dit mooie moment te vieren. De Vliegende Pastoors zijn in dit geval de ideale oplossing voor uw ceremonie , zeker als u ook nog eens van humor houdt.

 

Er zijn vele gelijkenissen met een traditionele ceremonie, waarbij tijd wordt gemaakt voor een woordje van een dierbare, het jawoord, de ringen, enz... Maar naast deze toch wel belangrijke intieme momenten zijn er ook enkele leuke, grappige interventies die samen met u besproken worden om zo tot een huwelijk op maat te komen, dat velen zal bijblijven als een ontroerend  en leuk moment. 

Door hun ervaring met improvisatie komen deze 2 heren steeds tot het juiste evenwicht tussen humor en integriteit, om u, als bruidspaar, een leuke en succesvolle ceremonie te bezorgen, waarbij er tevens ruimte is voor uw persoonlijke inbreng.

Samen met u bespreken wij de mogelijkheden en uw verlangens om zo tot een ceremonie te komen waarbij de kerk zeker niet in het belachelijke wordt getrokken, maar waarin een aantal clichés wat uitvergroot wordt.

Ons doel is om van dit mooie moment een onvergetelijke ervaring te maken die iedereen zich nog heel lang zal heugen... in heel België of zelfs op uw droomlocatie in het buitenland.

Bedankt! Bericht verzonden.


CONTACTEER ONS:

info@vliegende-pastoors.be
 

bottom of page