top of page

Uw radio-show op maat van uw evenement, feest of activiteit boordevol muziek, humor, nieuwtjes en leuke interventies...

Eventradio is overal inzetbaar waar mensen samen komen voor welke gelegenheid dan ook: evenementen, productpresentatie, opendeurdag, sportevent, beurzen, seminaries, prijsuitreikingen etc.. Twijfelt u of wij een meerwaarde kunnen bieden bij u, contacteer ons en we bekijken het samen.

Geen saaie toespraken meer.

Het is een dagelijks terugkerend fenomeen, maar toespraken zullen er altijd zijn. Er is namelijk een reden om een evenement te organiseren en dit wil u ook kwijt aan uw bezoekers of gasten. Met Eventradio integreren wij dit met een mogelijkheid tot vraag/antwoord, een deuntje tussendoor en interactie met de gasten zonder dat de inhoud of boodschap die u wil meegeven verloren gaat.

Muziek aangepast aan uw evenement.

De muziek die we brengen zorgt voor de ideale overgangen tussen al de gebeurtenissen. Ieder evenement verdient een muziekkeuze op maat. Dit kan achtergrondmuziek zijn, of verzoekjes of eventueel een persoonlijke top 40 van de favoriete nummers van uw gasten, die u op voorhand verzameld heeft. Persoonlijker kan het niet.

Leuke interactieve acties.

Eventradio maakt naast de muziek en de praktische info van het event ook tijd voor leuke interacties met het publiek. Een spelletje, quiz, interview ... Het is een live uitzending waarbij onze vliegende reporter zich steeds tussen het publiek begeeft, en snel kan inspelen op de gebeurtenissen.

Mogelijke Livestream.

Als extra optie kunnen we een live stream voorzien zodat de uitzending van Eventradio niet beperkt blijft tot de plaats van het evenement zelf. Via onze live pagina kan u afwezigen op de hoogte brengen en mee laten genieten. Voor meer info kijk bij Eventtv.

Bedankt! Bericht verzonden.

EventTv is een concept van www.monkey-business.be - info@monkey-business.be +32 478 30 56 20

bottom of page