top of page

CORONA PROOF ENTERTAINMENT

WE BLIJVEN EEN GLIMLACH OP IEDERS GEZICHT TOVEREN IN DEZE BIJZONDERE TIJDEN

Na vele maanden waarin geen events of bijeenkomsten mogen doorgaan zijn we intern gaan kijken naar de mogelijkheden. Zo hebben we de Corona Safety Patrol uitgewerkt waarbij op een positieve manier iedereen gevraagd wordt om de maatregelen te respecteren.

Al vele jaren zijn we met Monkey-Business vrij goed digitaal ontwikkeld waardoor het voor ons maar een klein stap was om de videohalls om te toveren tot een echt plezant moment. Zo ontstond eerst de Online Bingo waar je met een kleiner gezelschap een zeer leuke tijd beleeft en later ontwikkelde we de Online Quiz  om ook grote groepen weer samen te brengen op een toffe manier. Natuurlijk overgieten we deze online concepten met Monkey-Business saus waarbij interactie, muziek, dans en humor deze online events tot een echt feestje maken.

We hebben in de afgelopen maanden ook zelfs een optreden van het enige echte Vlaamse muzikaal wonder Joe Hardy via livestream mogen verzorgen. Dus waarom geen individueel home party organiseren onder de collega's, vrienden of familie.

Neem gerust contact op met ons als je meer info wil over één van bovenstaande Corona Proof acts of leg uw voorstel aan ons voor en wij werken het graag verder uit.

bottom of page