top of page

Uw persoonlijke livestream op uw eigen Facebook pagina van uw evenement of gebeurtenis met leuke commentaar van onze hosts.

EventTV is overal inzetbaar waar mensen samen komen voor welke gelegenheid dan ook: evenementen, productpresentatie, opendeurdag, Openingen, sportevents, beurzen, seminaries, prijsuitreikingen, en het beperkt zich niet enkel tot uw live publiek maar ook tot uw volgers op Facebook. Twijfelt u of wij een meerwaarde kunnen bieden bij op uw event, contacteer ons en we bekijken het samen.

Houd de bezoekers op uw livestream.

 

Wanneer u naar een livestream kijkt zonder het commentaar heeft u snel de neiging om af te haken. Daarom voorzien we de livestream van EventTv met de juiste commentaar gebracht door onze hosts, die al jaren ervaring hebben met improvisatie. wat een "live" uitzending zeker ten goede komt.

Interactie met het publiek ter plaatste.

Niet alleen de kijkers van de livestream op Facebook blijven geboeid met EventTV, maar ook de gasten op locatie kunnen meevolgen met de commentaar van onze presentatoren. Als een lopend vuurtje zal het rondgaan en extra volk naar jouw Facebook pagina lokken. Wat jouw bereik in de toekomst alleen maar ten goede komt.

Non stop uitzending.

Tijdens de livestream is het natuurlijk de bedoeling om het aantal kijkers te doen groeien en ze ten alle tijden te blijven boeien, daarom blijft de livestream ook steeds uitzenden. We bekijken samen met u de beste duur van de uitzending om het maximale uit uw event te halen.

Wifi of 4G...

EventTV maakt in vele gevallen gebruik van een beveiligd wifi netwerk op locatie.

Indien dit niet mogelijk is, kunnen we ook steeds zelf een netwerk opbouwen of gebruik maken van een 4G verbinding, waardoor we dan ook mobieler zijn en meer variatie kunnen brengen in onze uitzending.

Bedankt! Bericht verzonden.

EventTv is een concept van www.monkey-business.be - info@monkey-business.be +32 478 30 56 20

bottom of page