top of page

QuarantainmentAls een donderslag bij heldere hemel werd op vrijdag de 13de maart vanuit de overheid beslist dat iedereen thuis in zijn kot moest blijven. bijeenkomsten en evenementen mochten niet meer doorgaan waardoor wij van de ene op de andere dag geen publiek meer hadden om onze creativiteit kwijt te geraken. de quarantaine periode bleek uiteindelijk langer te duren dan iedereen had verwacht. De anders goed gevulde agenda van april en mei werd stilaan leeggemaakt door onze klanten die hun events annuleerden of verzetten naar een andere periode. ook de zomermaanden zien er plots totaal anders uit dan we de afgelopen jaren gewend zijn. wat nu?


In de eerste werden de hersenen, die normaal altijd op creatieve toeren draaien, overmand door frustratie en machteloosheid: Het kan toch niet dat we niks kunnen doen?


In het verleden kregen we vaker “onmogelijke” opdrachten die we dan steeds konden omzetten naar een leuk verhaal of concept, maar deze klant “Corona” maakte het ons toch wel echt moeilijk.


Uiteindelijk merkten we dat de gedragingen van de mensen, ons publiek, veranderde in een virtueel sociaal samen zijn onder het mom van videochat. Iedereen blijft in zijn kot, maar zoekt elkaar wel op via de vele chat programma’s. Vele bedrijven onderhielden hun meetings online en daar zagen we misschien wel de opening ...


In samenwerking met Barrik, een jong eventbureau dat gestart is bij het begin van de Corona episode, ontstond er een platform waarbij we entertainment kunnen aanbieden tijdens de ondertussen populairder wordende videochats: verrassende acts, grappige pauzes, muzikale intermezzo‘s met het Vlaams muzikaal wonder Joe Hardy, een heuse afterwork bingo die de medewerkers weer dichter bij elkaar brengen, ...


Het is een totaal nieuwe vorm van entertainment en je publiek aan voelen, en na weken van creatieve gevangenschap is dit een ideale manier om datgene te doen waar we al 22 jaar sterk in zijn: ieder publiek entertainen.


Na enkele tests en geslaagde try-out is het eindelijk tijd om dit nieuwe concept op de grote virtuele wereld los te laten onder de naam: “Reboot your business”


Meer info kan je terug vinden op www.rebootyourbusiness.be119 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page