top of page

CORONA SAFETY PATROL

Ons land is al langer dan 1 jaar in de greep van Corona. Bedrijven en winkels zijn geopend onder strenge voorwaarden: eenrichtingsverkeer aangegeven met pijlen, anderhalve meter afstand tussen elkaar, regelmatig handen ontsmetten, een rij wachtenden voor de ingang, verplicht mondpasser, 1 persoon per gezin in de winkel …

 

Voor u, als verantwoordelijke, is het niet leuk om iedereen voortdurend op deze regels te moeten wijzen. Daarom hebben wij een oplossing gevonden om deze serieuze opdracht van u over te nemen:

 

Johnny en Sonny van CORONA SAFETY PATROL (CSP) leiden uw klanten, winkeliers, medewerkers, bezoekers... op een leuke en aangename manier door uw winkel, stad, bedrijf... mét respect voor social distancing ... en met de nodige humor!

 

Met een Temperatuur-gun en een afstandsmeter in de hand zorgen ze voor de ideale sensibilisering. Zo herinneren ze iedereen op een subtiele, leuke en positieve manier aan de verplichtingen.

 

Reserveer nu het CSP-team zodat zij uw zorgen voor een deel uit handen kunnen nemen en we er samen een veiligere omgeving van kunnen maken.

csp.png

EventTv is een concept van www.monkey-business.be - info@monkey-business.be +32 478 30 56 20

Securitu corona patrol.png
bottom of page