Ideeën & Tips


Het kan gebeuren dat u met de handen in het haar zit omdat u een bepaald project een extra dimensie op het vlak van creativiteit en invulling wil geven. Of misschien hebt u bijkomende creatieve input nodig om uw doelgroep te bereiken. Of het nu gaat over een doelgroep die tv kijkt, in de zaal zit, over straat wandelt of naar uw event komt: het is de bedoeling dat het iedereen op een positieve manier bijblijft.

Dat is het moment waarop wij u graag bijstaan. Al sinds het begin van Monkey Business zetten wij na een aanvraag onze creatieve hersencellen aan het werk en gaan we volop aan het brainstormen. De vrucht daarvan is altijd een voorstel waarin uw doel vooropstaat. Maar ook uw creatieve hersenspinsels zijn belangrijk! Daarom gaan wij met u rond de tafel zitten om concrete vorm te geven aan uw project. Door onze jarenlange ervaring met tv, reclame en events kunnen wij goed inschatten wat een publiek wil en hoe het op de juiste manier kan worden bereikt.

Als u dat wenst, kunnen we u in dit verhaal ook extra ondersteunen op het vlak van regie of acteurs. Maar ook voor gewoon wat goede ideeën en tips voor dat ‘tikkeltje meer’ kunt u bij ons terecht.